logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

Pupil van de week 20 oktober 2019: Tim Heesakkers

Tim Heesakkers

Zondagmiddag staat een nieuwe thuiswedstrijd voor ons eerste elftal op het programma. Prinses Irene is de tegenstander en natuurlijk is er ook bij deze derby een pupil van de week. Onze pupil van deze week komt uit een echte voetbalfamilie, is keeper van Heeswijk F2 en heeft er ontzettend veel zin in! Zijn naam; Tim Heesakkers. 

 

Lees meer...

Pupil van de week 22 september 2019: Nine Snelders

Giel Donders 2 kopie

Zondag gaat de bal weer rollen in competitieverband. Heeswijk 1 start met een thuiswedstrijd tegen Emplina. En natuurlijk, ook bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 is er een Pupil van de week. Deze week zit Nine Snelders eerste rang. Veel plezier Nine!

 

Lees meer...

Pupil van de week 26 mei 2019: Giel Donders

Giel Donders 2 kopie

Zondag sluit het eerste elftal van voetbalvereniging Heeswijk het seizoen af met de thuiswedstrijd tegen Sparta '18. Tijdens deze seizoensafsluiter is Giel Donders onze Pupil van de week. Giel, ontzettend veel plezier en help onze mannen aan de drie punten!

 

Lees meer...

Pupil van de week 12 mei 2019: Pepijn Daandels

Pepijn kopieZondag speelt VV Heeswijk de één na laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Tegenstander is Real Lunet en voor dat duel is er weer een Pupil van de Week die het team van Heeswijk 1 zal ondersteunen op weg naar, hopelijk, drie punten. Pepijn Daandels is zijn naam en hij heeft er zin in!

Lees meer...

Pupil van de week 7 oktober 2018: Lars Konings

20181002 184620 2 kopie 2Komende zondag speelt het eerste elftal van vv Heeswijk de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Op De Balledonk is Emplina de tegenstander. Natuurlijk is er ook bij deze kraker weer een Pupil van de week. En niet de minste! Lars Konings, keeper van Heeswijk F1, hoopt er samen met de mannen van het eerste elftal een mooie middag van te maken!

Lees meer...

Binnenkort

 
 

facebook