About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Komende zondag speelt Heeswijk 1 de één na laatste competitiewedstrijd van het voetbalseizoen 2023/2024. En dat betekent dat we natuurlijk weer een pupil van de week mogen verwelkomen. En we hebben er weer ééntje hoor! Niemand minder dan de spits van onze JO10, Dre Dobbelsteen, loopt zondag mee met Heeswijk 1 voor, tijdens en na de wedstrijd tegen Berghem Sport.  

Hoi supporters van VV Heeswijk. Ik ben Dre Dobbelsteen, zoon van Frank en Selly, en ik speel dus in de JO10 van VV Heeswijk en ik vind het super leuk dat ik deze week Pupil van de Week mag zijn. Naast VV Heeswijk (vooral Heeswijk 3!) is PSV mijn favoriete voetbalclub en Kylian Mbappé vind ik de allerbeste voetballer. Mijn lievelingseten is een broodje gezond en daar drink ik dan graag een Ice Tea Green bij. Later zou ik ontzettend graag profvoetballer willen worden. Als ik niet voetbal dan speel ik graag spelletjes of kijk ik naar Marble Mania op TV. 

Ik hoop echt dat Heeswijk 1 vandaag gaat winnen van Berghem Sport en het gaat sowieso een mooie zondag worden want papa's team gaat een feestje vieren omdat ze kampioen zijn geworden! Tot zondag!

Groetjes van Dre