About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Het tweede team van VV Heeswijk heeft het reguliere seizoen in de Reserve 2e Klasse D op 29 mei in stijl afgesloten door Vianen Vooruit 2 met 4-0 te verslaan. Door een uitstekende reeks, met 5 overwinningen uit de laatste 6 wedstrijden, gaan de manschappen van Tim Broeren, Antoine van Helvoort en Tiny Kezer spelen voor promotie naar de 1e Klasse. 

Heeswijk 2 pakte op deze druilerige zondag direct het initiatief op het eigen hoofdveld tegen een onmachtig Vianen Vooruit 2. In de 25e minuut tekende Tom Korsten op doorzettingsvermogen voor de 1-0. Nog geen 5 minuten later was Max van der Heijden het meest alert bij een slippertje op het Viaanse middenveld en verschalkte de lange doelman vervolgens met een fraaie lob: 2-0. 

In de tweede helft kwamen de gasten uit Vianen scherp naar buiten, maar Laurens van Os was op zijn post en behield de marge voor Heeswijk. Nadat RĂ©mon Dijkhoff en Tom Korsten door het publiek waren bedankt voor hun jaren van trouwe dienst bij de selectie, liep Heeswijk door prima doelpunten van Stef Schuurmans en Rutger van der Burgt nog uit naar 4-0. 

Als DAW 2 geen twee punten pakt uit zijn resterende wedstrijden, houdt Heeswijk 2 de 2e plek vast en is het direct geplaatst voor de finale. In dat geval speelt Heeswijk 2 op donderdagavond 16 juni uit en op zondag 19 juni de return op Sportpark De Balledonk. Doen de heren uit Schaijk dat wel, dan eindigt Heeswijk 2 op plek 3 en speelt het eerst op zondag 12 juni thuis een halve finale. De finalewedstrijden zijn ook dan op 16 juni (thuis) en 19 juni (uit). 

Houd u dus www.vvheeswijk.nl in de gaten voor de definitieve data. Wij hopen op de nodige support in de jacht op het ticket naar de 1e Klasse!