About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

JoostvanBeekveldZondag 4 maart kantine geopend voor herdenking

Een paar dagen na het vreselijke nieuws over het overlijden van Joost van Beekveld blijft het ongeloof bestaan hoe dit heeft kunnen gebeuren. Joost is afgelopen donderdag 1 maart op 21-jarige leeftijd overleden. Vanaf de pupillen is Joost bij de club en hij maakte de laatste jaren deel uit van de selectie als speler van het 2e team. Een hele goede voetballer die we als club graag ook in het 1e team hadden staan, maar daar lag zijn ambitie niet.

Joost stond niet op de voorgrond. Een bescheiden en vooral ook ingetogen persoon die niemand ooit iets in de weg legde en zich schikte naar anderen. Totaal onverwacht heeft het noodlot toegeslagen waarbij we altijd meer vragen blijven houden dan er ooit antwoorden zullen komen. Wij herdenken Joost met respect voor wie hij was met respect en medeleven voor zijn ouders, broer en zus en grootouders. Vreselijk om dat mee te maken en een onoverbrugbaar verlies dat eigenlijk niet te verwerken is. Waar we kunnen zullen we steun bieden vanuit de vereniging.

In de kantine is een herdenkingsplek ingericht. Daar kunnen ook berichten en overwegingen achtergelaten worden in een boek. Zondagmiddag 4 maart is vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur de kantine op het sportpark geopend en kunnen teamgenoten en alle belangstellenden elkaar ontmoeten en Joost herdenken.

In de komende dagen zal meer duidelijk worden over afscheidsbijeenkomsten die nog zullen volgen.

Namens bestuur en staf

Peer Verkuijlen, voorzitter