About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20191103Heeswijk Volkel 12

Zondag 11 juni speelt ons eerste elftal in de nacompetitie tegen voetbalvereniging Scharn uit Maastricht. Heeswijk moet dit duel winnen om kans te houden om ook volgend seizoen in de Tweede Klasse te spelen. Wint Heeswijk van Scharn dan volgt de nacompetitiefinale, bij een nederlaag degradeert ons eerste elftal. Kortom we kunnen alle steun gebruiken en dus is er een busreis geregeld om zoveel mogelijk Heeswijk-supporters in Maastricht te krijgen. De kosten per persoon bedragen 10 euro, om 11.15 uur verzamelen we op ons sportpark en om 11.30 uur vertrekt de bus. Aanmelden kan bij Tom Vermeulen: 06-29571479.

20190526 192828

De indeling voor de meiden en de vrouwen van VV Heeswijk en RKSV Avesteyn is rond. Er was geen mogelijkheid om twee MO teams te vormen, wel dus een MO17 team komend seizoen. Daardoor wel veel nieuwe aanwas bij de vrouwen, en weer een 30+ team (VV Heeswijk, RKSV Avesteyn en WHV) voor de vrijdagavond. 

20191103Heeswijk Volkel 12

Hoe ziet de toekomst van voetballend Heeswijk-Dinther eruit? Om een antwoord te krijgen op die vraag is er onlangs door de besturen van RKSV Avesteyn en VV Heeswijk een commissie in het leven geroepen. Deze commissie doet onderzoek naar de krachten en de kansen bij beide clubs en gaat op basis daarvan verslag uitbrengen over wat goed zou zijn voor de voetballers en voetbalclubs in Heeswijk-Dinther. In deze fase van het onderzoek wil de commissie zicht krijgen op de culturen van de twee verenigingen. De commissie heeft een enquête opgesteld en aan jullie de vraag om deze in te vullen, zodat we met jullie input aan de slag kunnen. KLIK HIER VOOR DE ENQUETE.

 

20191103Heeswijk Volkel 12Een mededeling aan al onze leden. Via deze weg willen we melding maken van het feit dat volgende week, deel twee van de inning van de contributie plaats gaat vinden. Voor meer informatie, check het kopje ledenmutaties op onze website.

20190526 192828Na het overdonderende succes van de eerste foto, zijn we nu toe aan deel 2 van HERKEN DE HEESWIJKSE HELDEN. De vraag is hetzelfde als vorige week. Wie kent de spelers op de FOTO. Herken jij de spelers en/of leiders op deze foto? Reageer dan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

20190526 192828

Onlangs ontvingen wij van onze toenmalige huisfotograaf Erich Vermeulen prachtige en unieke foto’s uit de oude doos. Erich, ontzettend bedankt hiervoor! Heel veel bekende koppen kwamen voorbij, maar ook wat onbekende. En dus hebben we jullie hulp nodig! De komende tijd gaan we wat foto’s plaatsen uit het archief van Erich en onze vraag aan jullie: WIE HERKENT DE HEESWIJKSE HELDEN?
Check hier DEEL 1.

20190526 192828

Dankzij de Vrienden van Heeswijk is de geluidsinstallatie in de kantine en op ons sportpark weer in topconditie. De stichting Vrienden van VV Heeswijk, die al sinds 2002 bestaat, deed onlangs een hele fraaie schenking waardoor de muziek in de kantine beter klinkt dan ooit een ook stadionspeaker Marijn van der Heijden tot in detail perfect te horen is. VV Heeswijk dankt de Vrienden van VV Heeswijk voor de donatie!

20190526 192828

Afgelopen week werd er in de kantine van VV Heeswijk geproost op het nieuwe jaar tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Het was zoals altijd een meer dan gezellig samenzijn. Er werd gevoetbald door het 35+ team dat het opnam tegen hun kinderen. Mooie woorden waren er van voorzitter Maarten Lucius, die het afgelopen jaar doornam, de jubilarissen in het zonnetje zette en de Pluim van de Club uitreikte aan supervrijwilliger Erik Aarts.

20190526 192828

Op het trainingsveld rolt de bal alweer in dit nieuwe jaar. En trainen is leuk maar oefenwedstrijden zijn natuurlijk nog veel leuker. Voor zowel ons eerste elftal als voor Heeswijk 2 staan de komende weken de nodige oefenwedstrijden op het programma. 

20191103Heeswijk Volkel 12Een mededeling aan al onze leden. Via deze weg willen we melding maken van het feit dat deze week, de inning van de contributie plaats gaat vinden. Voor meer informatie, check het kopje ledenmutaties op onze website. Rest ons om iedereen hele fijne feestdagen te wensen en alle goeds voor het nieuwe voetbaljaar!