logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

Hans de Visser onverwacht overleden

20191103Heeswijk Volkel 12Op 73-jarige leeftijd is Hans de Visser overleden. Het onverwachte, droevige nieuws dat Hans, tot het laatst vervuld van hoop, uiteindelijk toch door zijn lichaam in de steek werd gelaten raakt velen van ons heel diep. Een groot verlies voor zijn familie, voor Thea, de dochters Mireille en Christel, partners Patrick en Theo en de kleinkinderen. Hans was 55 jaar aan onze club verbonden, nog steeds inzetbaar en een trouwe supporter. 
Op woensdag 1 juli kan tussen 19.00 en 20.00 uur persoonlijk afscheid genomen worden van Hans, in het Huis van Troost, Prins Willem Alexander Sportpark 1 in Veghel.

Lees meer...

Notulen ledenvergadering 2019

20191103Heeswijk Volkel 12Vorig jaar november vond in de kantine van VV Heeswijk de drukbezochte ledenvergadering plaats. Inmiddels zijn we wat maanden verder, is er heel veel gebeurd, maar de notulen van deze ledenvergadering hebben jullie nog van ons te goed. Dus vandaar, HIER te lezen, de notulen van de ledenvergadering van 14 november 2019.

Indeling lagere elftallen 2020-2021

20191103Heeswijk Volkel 12Dat het seizoen 2019-2020 een bijzonder seizoen is geweest, is een understatement. Geen kampioenen, geen degradanten, een dikke streep eronder en op naar volgend seizoen. Voor het seizoen 2020-2021 is de indeling voor de lagere elftallen bekend, check de volledige indeling HIER

Innen tweede deel contributie

20191103Heeswijk Volkel 12Onlangs hebben we alle leden, jeugdleden en ouders van jeugdleden een brief geschreven over de situatie omtrent de coronacrisis. Dat heeft ook veel voeten in aarde voor onze vereniging. Gelukkig zijn de activiteiten wel weer gestart met nog veel beschermende voorwaarden. In de brief hebben we ook aangegeven hoe we omgaan met de contributie.

Lees meer...

REMINDER: Train als een Prof 2-daagse bij VV Heeswijk

19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0Ben jij tussen de 7 en 15 jaar en wil jij leren dribbelen als Messi, scoren als Ronaldo of keepen als De Gea? Kom dan op woensdag 15 en donderdag 16 juli 'trainen als een prof' bij VV Heeswijk. VDV Voetbal en Voetbal en Keepersacademie Nederland organiseren op die dagen namelijk de; 'Train als een prof' voetbal 2-daagse op Sportpark De Balledonk. Klik hier voor alle informatie!

Speciale aanbiedingen Van Tilburg Sport

Cor PasNu de bal weer voorzichtig begint te rollen op De Balledonk staat Van Tilburg Sport weer klaar met speciale aanbiedingen voor alle leden van voetbalvereniging Heeswijk. Check hier de bestellijsten voor het nieuwe seizoen. Op het formulier is meer informatie te vinden over het bestellen van de collectie met de speciale clubkorting. Dit is de nieuwe collectie die door loopt tot 2023.

Man van de club Wim van der Steijn overleden

Cor PasOp 60-jarige leeftijd heeft Wim de strijd tegen zijn ziekte verloren. Een groot verlies voor zijn familie maar ook voor voetbalvereniging Heeswijk. Wim was meer dan 37 jaar aan onze club verbonden. Een fantastische man die zich enorm heeft ingezet op vele terreinen binnen de vereniging. Een vertrouwd gezicht op het sportpark waar iedereen graag mee te maken had en mee overweg kon. In 2009 kreeg Wim zeer verdiend de Pluim van de Club.

Lees meer...

Koninklijke onderscheiding voor Peer Verkuijlen

Cor PasOnze voorzitter Peer Verkuijlen is vrijdagochtend koninklijk onderscheiden, onder meer voor zijn jarenlange inzet binnen onze voetbalclub. Verkuijlen is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en dat is natuurlijk dik verdiend! Van harte gefeliciteerd! 

Lees meer...

UPDATE: Coronavirus

Cor PasAfgelopen dinsdag kondigde premier Rutte aan dat de regels aangaande het Coronavirus voor het jeugdvoetbal wat versoepeld kunnen worden. Dat wil zeggen dat het mogelijk is dat de jeugd tot en met 12 jaar weer op het sportpark mag komen voetballen. Geen wedstrijden tegen andere clubs maar alleen onderling trainen en onderlinge wedstrijdjes. Voor de jeugd boven de 12 jaar kunnen trainingen plaatsvinden maar is wel het afstand houden van anderhalve meter verplicht.

Lees meer...

Verslagenheid en ongeloof bij overlijden Steven van Dijke

Cor PasTotaal onverwacht is op 29-jarige leeftijd Steven van Dijke overleden. Steven was meer dan 20 jaar lid van onze club. Hij speelde zijn hele jeugd bij Heeswijk en daarna maakte Steven nog velen jaren deel uit van de selectie. De afgelopen 3 jaar speelde hij in de selectie bij Ollandia maar was ook nog trainer van het 3de team van Heeswijk. Steven was een zeer graag geziene gast, een gedreven speler en een goaltjesdief. Dat liet hij ook in Olland goed zien. Maar zeker ook had hij veel humor en was erg in voor gezelligheid. Hij bleef ook de laatste jaren bij Heeswijk komen om daar zijn vele vrienden te treffen.

Lees meer...

Binnenkort

15 en 16 juli
Voetbal 2-daagse

facebook