20190526 192828De afgelopen maanden is de jeugdcommissie druk in de weer geweest om de jeugdteams indeling voor aankomend seizoen rond te krijgen. Helaas zien wij als club binnen verschillende teams, mogelijk door corona, enig verloop waardoor we enkele verschuiving hebben moeten doen om volledige teams te kunnen maken. Na overleg met jeugdleiders en trainers, waarbij ook zoveel mogelijk naar de mogelijke voorkeuren is gekeken, heeft dit alles geresulteerd in de volgende teamindeling.

Alhoewel we met de grootste zorg het proces hebben ingevuld, kan het altijd zo zijn dat we een foutje hebben gemaakt. Mocht je een vraag hebben over de indeling, dan kun je een mail sturen naar de coördinator van de betreffende leeftijdsgroep welke vermeld staan op deze website.

Naast de teamindeling zijn we ook in gesprek met alle trainers en leiders voor het nieuwe seizoen en zoals jullie mogelijk hebben gezien zijn wij nog op zoek naar een trainer/leider voor de JO15 voor aankomend seizoen.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe en hopen op een mooi seizoen 2021/2022 dat hopelijk volledig in het teken zal staan van voetbal. We wensen jullie veel spelplezier.

Met vriendelijke groet, 

Jeugdcommissie VV Heeswijk