logo vvheeswijk

  • 03
  • Jeugdig publiek
  • Heeswijk1
  • HeaderMini's
  • HeaderKantine
  • HeaderMini'sSOTK
  • MC1 Kampioen 2014-2015

logo-dijkhoff
vikinglogo

Pupil van de week

Bij iedere thuiswedstrijd van Heeswijk 1 mag een van onze pupillen ´Pupil van de week´ zijn. Je mag dan een kijkje achter de schermen nemen bij een wedstrijd van het eerste elftal. Je mag bijvoorbeeld bij de besprekingen, de warming up en de wedstrijd zijn. Ook mag je samen met de teams het veld opkomen en mee de aftrap doen! De pupil van de week wordt begeleid door Mari Manders.

Pupil van de week 21 mei 2017: Ferre de Reuver

FerredeReuverIk ben dus Ferre de Reuver en ben 8 jaar en speel in de F2 in de spits. Ik ben een echte goaltjes dief. Vorige week kampioen geworden met 2 kanjers van trainers, Arjan en ons Pap. Ik zit op het Pallet in groep 4 en ik vind gym super gaaf.Ja Mari, P.S.V. vind ik toch de beste club en Suárez een ster. Ik lust graag Spaghetti Bolognese ook als ons mam die maakt. Op de tablet speel ik graag het spel Clash of Clans

Lees meer...

Pupil van de week 14 mei 2017: Keith van Daal

KeithvanDaalPupilDeze zondag speelt Heeswijk 1 thuis tegen Baardwijk 1. Keith van Daal is Pupil van de week en stelt zich vast voor: “Ik ben Keith, ben 7 jaar en speel linksachter in de supermooie F2. We zijn kampioen geworden en zitten nog in halve finale van de beker. Soms zetten onze trainers mij op doel vanwege mijn verre uittrap.

Lees meer...

Pupil van de week 18 december 2016: Lars Diesveld

PupilLarsOns eerste elftal speelt op 18 december thuis tegen Emplina 1 (inhaalwedstrijd van 4 december). De Pupil van de week stelt zich graag vast even voor: "Ik ben Lars Diesveld, ben 8 jaar en speel in de F1. Ik speel meestal achterin en kan links en rechts, wat heel fijn voetballen is. En ook ik zit op 't mooie Mozaïek in groep 5 met de beroemde drie juffen.

Lees meer...

Binnenkort

facebook