• Jeugdig publiek
  • HeaderMini'sSOTK
  • MC1 Kampioen 2014-2015

vikinglogo

Vanaf seizoen 2017-2018 kan ieder lid (speler of staf) via de wedstrijdzaken-app zijn of haar persoonlijke programma en uitslagen raadplegen en ook de digitale spelerspas. Dit geldt ook voor de app van Voetbal.nl. Wedstrijdofficials kunnen de wedstrijdzaken-app gebruiken voor hun persoonlijke programma (aanstellingen) en bondsofficials kunnen via de app eventueel een afmelding doorgeven, net als via het Official Portal.

Foto in app
Let erop dat de foto die je toevoegt in de (Voetbal)app, een representatieve pasfoto is. Geen foto dus van je team of van meerdere personen. Het is namelijk de foto voor jouw persoonlijke spelerspas!

Digitaal wedstrijdformulier
Via deze app wordt voortaan ook het wedstrijdformulier ingevuld. Digitaal dus. Alle leiding wordt hier de komende weken van op de hoogte gebracht!

Wil je nog meer informatie over de Wedstrijdzaken-app? Kijk dan op de website van de knvb.