logo vvheeswijk

  • 03
  • Jeugdig publiek
  • Heeswijk1
  • HeaderMini's
  • HeaderKantine
  • HeaderMini'sSOTK
  • MC1 Kampioen 2014-2015

logo-dijkhoff
vikinglogo

Brabantse voetbaldagen bij VV Heeswijk

Ben jij de beste voetballer van Brabant? Dan moet je zeker meedoen met de Brabantse Voetbaldagen. In heel Brabant organiseren we in samenwerking met Brabantse voetbalclubs, voorrondes waarbij we veel aandacht besteden aan technische, tactische, mentale en fysieke vaardigheden. Van alle voorrondes komen per leeftijdsklasse de allerbeste spelers op zondag 22 oktober bij elkaar in het RKC stadion te Waalwijk om te strijden voor de titel: "Beste voetballer van Brabant".

Lees meer...

Informatie over de nieuwe app Wedstrijdzaken & Voetbal.nl

Vanaf seizoen 2017-2018 kan ieder lid (speler of staf) via de wedstrijdzaken-app zijn of haar persoonlijke programma en uitslagen raadplegen en ook de digitale spelerspas. Dit geldt ook voor de app van Voetbal.nl. Wedstrijdofficials kunnen de wedstrijdzaken-app gebruiken voor hun persoonlijke programma (aanstellingen) en bondsofficials kunnen via de app eventueel een afmelding doorgeven, net als via het Official Portal.

Lees meer...

“Verfsels en Krabbels” Expositie in de kleedkamers van onze club

NicoExpoNico van Doorn is vrijwel heel zijn werkzame leven in de verfindustrie actief geweest in velerlei functies zowel nationaal en internationaal. Toch zag hij kans om eind jaren ‘70, rond zijn 40ste, nog de 5 jarige avondopleiding aan de Academie voor Industriële Vormgeving te Eindhoven -nu Design Academy-, met goed gevolg af te sluiten in de vakken schilderen en grafiek.

Lees meer...

Scoor een luxe BBQ pakket & ondersteun de jeugd van vv Heeswijk !

FlyerBBQIn samenwerking met Slagerij Meat Story organiseert vv Heeswijk een BBQ actie ! Wat krijgt u en hoe helpt u vv Heeswijk? Voor € 22,50 krijgt u een uitgebreid BBQ pakket t.b.v. 4 volwassenen (gewicht +/- 1.500 gr. topkwaliteit vlees) Van de opbrengst gaat € 5 per pakket naar vv Heeswijk om onze jeugdafdeling financieel te ondersteunen.

Lees meer...

Nieuwe trainer 2e team is Erwin Konings

Ewin KoningsKomend voetbalseizoen zal Erwin Konings (40) de trainer/coach zijn van het 2e team bij Voetbalvereniging Heeswijk. Hij zal dit combineren met zijn werk bij Heesakkers Beton in Veghel en zijn gezin met Saskia en de vier kinderen Sven(10) Dana(8) Lars(6) en Luc (10 maanden). Bij VV Heeswijk is Erwin meer dan bekend.

Lees meer...

Binnenkort

facebook