logo vvheeswijk

  • 03
  • Jeugdig publiek
  • Heeswijk1
  • HeaderMini's
  • HeaderKantine
  • HeaderMini'sSOTK
  • MC1 Kampioen 2014-2015

 

logo-dijkhoff

Hoofdsponsor Gebr. Dijkhoff en VV Heeswijk samen verder

20171105SponsorcontractvvHeeswijk1“Gebr. Dijkhoff & Zn. B.V. is een solide en zeer betrokken hoofdsponsor voor Voetbalvereniging Heeswijk”, zegt voorzitter Peer Verkuijlen. Het contract dat zes jaar geleden werd gesloten is verlopen. Reden om te praten over een nieuwe periode en daar waren de partijen snel uit. Van beide kanten is er grote tevredenheid en geen enkele reden om niet verder te gaan. Er is een nieuwe overeenkomst voor een periode van vijf jaar gesloten. Afgelopen zondag werd de overeenkomst in aanwezigheid van spelers en staf van het 1e team door de partijen getekend.

Lees meer...

Scheidsrechters gevraagd voor VV Heeswijk!

ScheidsrechterMeld je aan voor de cursus clubscheidsrechter voor vrijdag 29 sept via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- 4 maandagavonden cursus bij DAW in Schayk
- begeleiding bij het fluiten door KNVB scheidsrechter en VV Heeswijk lid Chris-Stan v Daal
- kosten voor VV Heeswijk
- ontvang een mooie scheidsrechters outfit
- fluiten op zaterdag of zondag na de cursus 1x per 2 of 3 weken, tijd in overleg

“Verfsels en Krabbels” Expositie in de kleedkamers van onze club

NicoExpoNico van Doorn is vrijwel heel zijn werkzame leven in de verfindustrie actief geweest in velerlei functies zowel nationaal en internationaal. Toch zag hij kans om eind jaren ‘70, rond zijn 40ste, nog de 5 jarige avondopleiding aan de Academie voor Industriële Vormgeving te Eindhoven -nu Design Academy-, met goed gevolg af te sluiten in de vakken schilderen en grafiek.

Lees meer...

Scoor een luxe BBQ pakket & ondersteun de jeugd van vv Heeswijk !

FlyerBBQIn samenwerking met Slagerij Meat Story organiseert vv Heeswijk een BBQ actie ! Wat krijgt u en hoe helpt u vv Heeswijk? Voor € 22,50 krijgt u een uitgebreid BBQ pakket t.b.v. 4 volwassenen (gewicht +/- 1.500 gr. topkwaliteit vlees) Van de opbrengst gaat € 5 per pakket naar vv Heeswijk om onze jeugdafdeling financieel te ondersteunen.

Lees meer...

Binnenkort

facebook