logo vvheeswijk

  • 03
  • Jeugdig publiek
  • Heeswijk1
  • HeaderMini's
  • HeaderKantine
  • HeaderMini'sSOTK
  • MC1 Kampioen 2014-2015

 

logo-dijkhoff

Vertrouwenscommissie en reglement

VV Heeswijk wil een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met voetbal en zich thuis voelt binnen de vereniging. Met elkaar doen we er alles aan om grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen om zo te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat. De praktijk binnen diverse sportverenigingen heeft uitgewezen dat er momenten en gebeurtenissen zijn waarbij grensoverschrijdend gedrag niet kon worden voorkomen. Binnen VVHeeswijk willen wij dit graag voor zijn. Dat is dan ook één van de redenen waarom binnen VVHeeswijk twee vertrouwenscontactpersonen zijn aangesteld. Zij willen fungeren als een centraal aanspreekpunt om zo met elkaar te zorgen dat de wijze waarop we binnen de club met elkaar omgaan respectvol en veilig is.

Lees meer...

Vacatures

In dit bericht vind je alle vacatures die we op dit moment hebben. Heb je interesse, neem contact op!

Lees meer...

Talenten van toen: Ron Heesakkers

RonH Top OssNa de vele leuke reacties op het interview met oud-profvoetballer Peter van der Leij volgt nu een interview met een andere, voor velen bekende (Heeswijkse) oud-profvoetballer. Want wie door onze mooie kantine rondwandelt en zijn ogen goed laat rondgaan, ziet er veel portretten hangen. En dat zijn allemaal foto’s van voetballers die bij ons zijn opgeleid en ook gespeeld hebben, om daarna in het betaalde voetbal te spelen. Vroeger hadden we dus ook al zeer goede trainers en leiders, net als tegenwoordig. Deze keer in de spotlights: Ron Heesakkers.

Lees meer...

Avondwake en afscheidsdienst Joost

KaartJoostvoorkant1Voetbalvereniging Heeswijk heeft de rouwkaart van Joost van Beekveld ontvangen. We delen deze daarom in dit bericht. De avondwake is donderdag 8 maart om 19.00 uur in de Heeswijkse kerk. Op vrijdag is de afscheidsdienst, om 11.30 uur in het crematorium te Beuningen.

Lees meer...

Voetbalvereniging treurt om overlijden van Joost van Beekveld

JoostvanBeekveldZondag 4 maart kantine geopend voor herdenking

Een paar dagen na het vreselijke nieuws over het overlijden van Joost van Beekveld blijft het ongeloof bestaan hoe dit heeft kunnen gebeuren. Joost is afgelopen donderdag 1 maart op 21-jarige leeftijd overleden. Vanaf de pupillen is Joost bij de club en hij maakte de laatste jaren deel uit van de selectie als speler van het 2e team. Een hele goede voetballer die we als club graag ook in het 1e team hadden staan, maar daar lag zijn ambitie niet.

Lees meer...

Binnenkort

facebook