logo vvheeswijk

  • 03
  • Jeugdig publiek
  • Heeswijk1
  • HeaderMini's
  • HeaderKantine
  • HeaderMini'sSOTK
  • MC1 Kampioen 2014-2015

 

logo-dijkhoff

Arno van der Pas krijgt eretitel Pluim van de Club

Nieuwjaarsreceptie2018vvHeeswijkArnoDe Pluim van de Club is voor het jaar 2017 toegekend aan Arno van der Pas (58). De jaarlijkse eretitel van de vereniging werd aan Arno toegekend vanwege zijn jarenlange inzet waarmee hij zich bijzonder verdienstelijk maakt voor de club. Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst is de oorkonde aan Arno uitgereikt.

Lees meer...

Voetbalvereniging Heeswijk trekt Stef Sijbers aan als nieuwe hoofdtrainer

Stef Sijbers (46) wordt per augustus 2018 de nieuwe hoofdtrainer van onze voetbalvereniging. Sijbers is de opvolger van Marc van de Ven die in 2018 na vijf seizoenen Heeswijk gaat verlaten. Ons vaandelteam speelt al enkele jaren in de 2de klasse KNVB en wil zich daar zeker in blijven manifesteren, waarbij stiekem ook wel gedacht wordt aan promotie. Iets dat al een paar keer net niet lukte.

Lees meer...

Van Tilburg Mode & Sport nieuwe kledingsponsor VV Heeswijk

SponsorcontractVanTilburgVoetbalvereniging Heeswijk heeft voor de komende 3 jaren een sponsorcontract met Van Tilburg Mode & Sport uit Nistelrode. Daarmee is dit wijd en zijd bekende familiebedrijf als kledingsponsor verbonden aan de club. “We hebben in goed overleg een mooi contract kunnen opstellen. Daar zijn we als vereniging heel blij mee. Een mooie bijkomstigheid is dat hiermee de sponsoring binnen de gemeente blijft,” aldus voorzitter Peer Verkuijlen.

Lees meer...

Talenten van toen: Peter van der Leij

IMG 2338Eerder stonden onze jonge talentjes in de spotlights, nu volgen er enkele talenten van jaren terug. Talenten van onze voetbalclub die vele jaren in het betaalde voetbal hebben gespeeld. Deze keer: Peter van der Leij.

Lees meer...

Heeswijk en hoofdtrainer Marc van de Ven na vijf seizoenen uit elkaar

Foto Marc van de Ven“Vijf seizoenen heel fijn en succesvol samenwerken is mooi om op terug te kijken. Dat zou zelfs nog langer kunnen worden maar zowel het bestuur van Voetbalvereniging Heeswijk als Marc van de Ven willen voorkomen dat dan de frisheid en de uitdaging mogelijk minder zou kunnen worden.” Dat zegt voorzitter Peer Verkuijlen van voetbalvereniging Heeswijk. “Na vijf seizoenen zal de verbintenis in juni 2018 dan ook beëindigd worden”. Dat hebben beiden in goed onderling overleg te besloten.

Lees meer...

Hoofdsponsor Gebr. Dijkhoff en VV Heeswijk samen verder

20171105SponsorcontractvvHeeswijk1“Gebr. Dijkhoff & Zn. B.V. is een solide en zeer betrokken hoofdsponsor voor Voetbalvereniging Heeswijk”, zegt voorzitter Peer Verkuijlen. Het contract dat zes jaar geleden werd gesloten is verlopen. Reden om te praten over een nieuwe periode en daar waren de partijen snel uit. Van beide kanten is er grote tevredenheid en geen enkele reden om niet verder te gaan. Er is een nieuwe overeenkomst voor een periode van vijf jaar gesloten. Afgelopen zondag werd de overeenkomst in aanwezigheid van spelers en staf van het 1e team door de partijen getekend.

Lees meer...

Scheidsrechters gevraagd voor VV Heeswijk!

ScheidsrechterMeld je aan voor de cursus clubscheidsrechter voor vrijdag 29 sept via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- 4 maandagavonden cursus bij DAW in Schayk
- begeleiding bij het fluiten door KNVB scheidsrechter en VV Heeswijk lid Chris-Stan v Daal
- kosten voor VV Heeswijk
- ontvang een mooie scheidsrechters outfit
- fluiten op zaterdag of zondag na de cursus 1x per 2 of 3 weken, tijd in overleg

Binnenkort

facebook